Címlap Hírek HATALMAS SIKE...

HATALMAS SIKER! A pécsi Bicsák Bencét térdsérülése sem állíthatta meg, könnyezve néztük végig első interjúját!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Fájó térddel utazott Tokióba. Még a rajt előtti este sem volt biztos, hogyan ugrik majd vízbe. DE! A pécsi triatlonistát, a 25 esztendős Bicsák Bencét összerakták az orvosok és olyat ment, amitől még mindig nem térünk észhez. Olimpiai 7. helyezése győzelemmel ér fel! Pécsiek! Magyarok! Bence nevét jó lesz megjegyezni, a triatlonra pedig jobban figyelni! 

Érdemes végignézni a 3 perces interjút, AMI ITT ÉRHETŐ EL.

„Próbáltam okosan csinálni, hogy ne haljak bele a felénél”

– A versenyre lekerült rólam a teher, ami az elmúlt két évben rajtam volt. Szerintem mindent kihoztam ebből – mondta Bicsu.

A 7. helyezés nekem egy győzelemmel ér fel

Sokan tudják, hogy milyen szenvedés van e mögött, mekkora küzdelem, munka. Voltak pillanatok, amikor nem hittem, hogy el tudok indulni, mert megsérültem – vallotta be a pécsiek büszkesége a holtpontokat.

Összeraktak az orvosok, még rajt előtt is fájt a térde

– Még tegnap is nagyon fájt a térdem, de az orvosok mondták, hogy a versenyen nem fogok semmit érezni és tényleg kibírtam – mondta Bicsák Bence, aki megköszönte az edzőinek és mindenkinek, aki hitt benne.

Mi pedig Neked köszönjük Bence, hatalmasat mentél!

Bence az 51 fős mezőnyben lett 7.-ik. 1,5 kilométert úszott, 40 kilométert tekert és 10 kilométert futott.