Címlap Hírek Házi vásárt é...

Házi vásárt és nyílt napot tartanak a Platina Kert és Szerszám új pécsi üzletében

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Megbízható szerszám- és kertigép márkakereskedés, már 1999 óta, ami június óta már Pécsett is várja vásárlóit a Zsolnay Vilmos utca 65-ben.

A Platina Kert és Szerszám kizárólagos forgalmazója a Stigának, ami egy prémium kerti gépgyártó. Forgalmaz hálózati, akkus és benzines gépeket a lombfúvótól a kerti traktorig. 

A Platina Szerszám:

kiemelt Metabo LiHD, Einhell, BGS Technic és Scheppach Partner. Akkus és hálózati szerszámgép választékunk kimagasló, áraink verhetetlenek.

Üzletünkben megtalálhatóak a következő termékek: építőipari gépek, kerti gépek, faipari gépek, hegesztéstechnika, ipari hősugárzók, kerti házak ipari és barkács minőségben egyaránt. A következő gyártók termékeit forgalmazzuk: Hikoki, Einhell, Metabo, Riwall, Stiga, Bisonte, Hecht, Dedra, iWeld, Master, Scheppach, Fiskars, Imer, BGS Technic, Extol, Heron, Honda, Palram. 

Nyílt napunkon az alábbi partnereink vesznek részt: Hikoki, Metabo, Stiga, iWeld, Einhell, Master, Heron, Honda, Scheppach, megtekinthetöek és akár ki is próbálhatóak bizonyos szerszámgépek

Házi vásáron pedig rendkívüli kedvezményekkel lehet vásárolni

A helyszínen értékes nyereményeket (szerszámgépeket és egyéb ajándékokat) sorsolunk ki, a nyílt nap október 15-én pénteken lesz 9.00 – 16.30-ig.