Címlap Hírek Íme, ezek a g...

Íme, ezek a gyereknapi programok lesznek a hétvégén Pécsett és a környéken

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Összeszedtük, hova érdemes elindulni a hétvégén - helyek, programok a teljesség igénye nélkül.

Nyílt nap a tűzoltóságon

 várják a hivatásos, önkormányzati és önkéntes tűzoltóságok azokat a családokat, amelyek szívesen barangolnának a tűzoltólaktanyák szertárkapuin belül. A látogatókat délelőtt 10 és délután 16 óra között fogadják a laktanyák. BŐVEBBEN ITT ÍRTUNK RÓLA!

Óriási játszótér a Zsolnay negyedben

A többi között mászófal, óriáscsúszda, több ugrálóvár, extrémsport-bemutató, lufihajtogatás, gokart, robotprogramozás és sokféle finomság várja a látogatókat a pécsi Zsolnay Kulturális Negyedben a hónap utolsó hétvégéjén, a gyereknap alkalmából. A gyereknap egyik fő látványossága lesz valószínűleg a Gravity Academy extrém sport show-ja, amelyet két alkalommal is bemutatnak a csapattagok, 13 és 16 órakor a Ginkgo téren. BŐVEBBEN ITT OLVASHATSZ RÓLA!

Harkányban csúszdaparkot avatnak a fürdőben

Óriási ünneplés lesz a Harkányi Gyógyfürdőben! Május utolsó hétvégéjén nemcsak gyereknapot, hanem csúszdapark-avatót is tartanak. A kétnapos programkavalkádra akciós belépőjegyekkel készülnek. Felnőtteknek 2250, gyerekeknek 500 forint lesz a belépő egész napra! BŐVEBBEN ITT ÍRTUNK RÓLA!

Gyereknap Orfűn, a Malmoknál és a GRILLTERASZON

A pécsiek kedvelt kiránduló helyén, Orfűn is várják a családokat. A délelőtti órákban lehet menni egy kört a Dél-Dunántúli Lovas Egyesület pónifogatával a malmok környékén. Valamint a bátrabbak a délelőtti órákban részt vehettek az ötkarikás próbákon, avagy „népi” olimpiai játékainkon. BŐVEBBEN! Aki pedig a Pécsi-tónál ugrándozna, annak ajánljuk a Grillteraszt. BŐVEBBEN!

A Pécsi Állatkertben is gyereknapozhatunk

Várnak minden kalandra vágyó kicsit és nagyot egy felejthetetlen napra, tele izgalmas látványetetésekkel, kreatív arcfestéssel és szórakoztató kézműves foglalkozásokkal a Pécsi Állatkertben 10 órától 18 óráig. BŐVEBBEN!

GYEREKNAP A MANDULÁSBAN

Mazsorettel, táncházzal, bűvésszel, bábjátékkal és társasjátékokkal is várják a gyerekeket és a szüleiket a Mandulásba május 25-én, 15 óra és 18 óra között.