Címlap Baranya Jakabos Zsuzs...

Jakabos Zsuzsanna Pécsett edzett egy rövidet, mielőtt meglátogatta volna a szüleit

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Bár szüleihez érkezett Pécsre, mégsem hagyta ki a pénteki edzést az olimpikon. Jakabos Zsuzsanna – sokak legnagyobb örömére – a Hullám Fürdőben csobbant egyet, majd az úszás végén hosszabbat is nyújtott a friss levegőn.

„Győrből jöttem a szüleimhez, igazából csak egy fél napot töltök Pécsett”

– mondta Zsu, aki épp Szlovéniába tart egy hétvégi programra. Az olimpikon mielőtt meglátogatta volna szüleit, a napi edzését is letudta. Három kilométert tempózott.

– Elkezdtem már a komolyabb edzéseket és nem szerettem volna, ha ez a pénteki nap kimarad. Így adott volt a lehetőség, hogy itt a Hullámban ússzak egyet – tette hozzá az olimpikon.

Előtörtek az emlékek

– Gyerekként mindig fáztam a vízben, amikor itt úsztunk. Mondjuk ez a szokásom mai napig megmaradt. Viszont most nagyon jól éreztem magam, nagyon jó a víz és nagyon jó a hőfok is – mondta.

Zsu örült annak, hogy ennyi pécsit látott a vízben

– Örülök, hogy ennyien úsznak itt – zárta szavait az olimpikon, aki azért hozzátette azt is: ha itt edz, akkor azért meg szokták állítani egy-egy kedves szó erejéig a rajongók.