Címlap Hírek Komoly témákr...

Komoly témákról könnyedén: új rovatot indítunk Petrov Ivánnal!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy teljesen új műfajjal jelentkezünk a Pécs Aktuálon! Az olimpiákat megjárt sportszakember olyan dolgokról formál véleményt, melyek nem feltétlenül kötődnek szakmájához, de mégis kötődnek hétköznapjainkhoz! Figyelem, nincs kizárva, hogy írásaiban nyomokban provokáció is felfedezhető majd! Iván írásaival minden héten vasárnap találkozhatnak olvasóink itt, a Pécs Aktuálon. 

Kávé mellé érkezik az olvasmány!

Ahogy azt már a Pécs Aktuál követői megszokhatták, olykor meghökkentő, de minden pécsit érintő és érdeklő témával is foglalkozunk online magazinunkban. Most gondoltunk egy merészet és olyan rovatot indítunk, ami egészen más stílusban dolgozza fel a híreket. Pont úgy, hogy az a kávé mellé jól essen!

Tárcákat ír Iván, Tolja bácsi fia és Sors Tamás egykori edzője

Petrov Iván igazi sportcsaládba született Pécsen. Édesapja a legendás Dr. Petrov Anatolij, vagy ahogy sokan ismerik, Tolja bácsi. Az ő nevét viseli 2020 óta az Apáczai Nevelési Központ uszodája.

Iván edzői pályafutása első évtizedét Pécsen töltötte, leghíresebb neveltje Sors Tamás paralimpiai bajnok.

2011-ben, egy kis külföldi kitérő után Budapestre tért haza, majd Győrbe tette át székhelyét, ahol 2013-ban a helyi úszóegyesületben kezdett el 15 versenyzővel munkálkodni, ma a csapata az ország egyik legeredményesebb klubjává vált. 

És hogy mit olvashatunk tőle?

Vasárnaponként a hét legérdekesebb eseményeit, híreit vagy épp csak elgondolásait dolgozza fel úgy, ahogy azt mi, mezei újságírók ritkán tesszük!

Tartsatok velünk és olvassátok szeretettel írásait!