Címlap Hírek „Nem ta...

„Nem tanul a hibáiból és parancsolgat” Péterffy, pedig inkább konszenzus kellene Mellár szerint!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Megint bírálta saját jelölő szervezete is a pécsi polgármestert. Szerintük Péterffy "nem ért a városvezetéshez, és a hibáiból sem tanul."

„Ő (Péterffy Attila) elég harcosan beleáll dolgokba. Ezt problémásnak látom, hogy

nem harcolni kellene, hanem konszenzust teremteni, tehát próbálni meggyőzni a saját igazáról a többieket és nem így parancsként azt mondani, hogy ‘de én így döntöttem, és slussz-passz’

– nyilatkozta Mellár Tamás, a Mindenki Pécsért elnöke a HírTV-nek. Hozzátette azt is, hogy szerinte

„Péterffy Attilának a 14 hónap alatt mindössze annyit sikerült bizonyítania, hogy nem ért a városvezetéshez, és a hibáiból sem tanul.”

„Péterffy Attila kampányában párbeszédet ígért, de ez elmaradt. Ehelyett pozíciókat osztogatott, pártembereket és rokonokat nevezett ki, cégek kulturális intézmények élére milliós fizetésekkel” –véli a közgyűlés Fidesz frakciójának vezetője. Csizmadia Péter úgy látja a jövő szempontjából az is gond, hogy

a helyi gazdaság fejlesztéséről nincs semmilyen elképzelés, és ha ez így marad, akkor Pécs az Uniós ciklus egyik nagy vesztese lesz.

A teljes híradós anyagot itt lehet megnézni: