Címlap Arc Pentz Mihály:...

Pentz Mihály: Ha ez így megy tovább akkor egyértelműen a Fidesz fog Pécsett nyerni 2022-ben!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

„A gond a következő! : Péterffy Attila a Mindenki Pécsért Egyesület alapító tagja és Polgármester jelöltje volt. Mielőtt támogattuk volna alá kellett írnia egy 5 pontos nyilatkozatot, hogy mit vállal el ha nyer. Nyert! És mellette még 16-an több pártból.

Abban bíztunk, hogy egy koalíciós Önkormányzatban lesz ellenőrzés, demokrácia és nyilvánosság.

Péterffy az 5 pontból a nagy részét nem teljesítette. Azonban felvette a ZSÖK-be a Gyimesi Gábort és a P. Horváth Tamást alkalmazottként. Így ezek önállósága megszűnt a függőségük miatt. Az Ágoston Andrea a MSZP megvett embere lett. A 2010 előtti MSZP-s embereket akik egyszer már tönkretették a várost – Nyőgéri -Kőhegyi- benne vannak a legfelső városvezetésben ill. a rokonság is. A városi cégek állásai nem kerülnek kiírásra, a beszerzések nem nyilvánosak.

Mi ebből a tanulság? Ugyanaz folytatódik ami 2010 előtt?

Ha ez így megy tovább akkor egyértelműen a Fidesz fog Pécsett nyerni 2022-ben!

Ezért is adta ki a Mindenki Pécsért Egyesület a nyilatkozatát, hogy ez így nem mehet tovább. Mintha az előző Fidesz-es városvezetés módszereit másolnák le. Ez nem változás!

Kíváncsi vagyok, hogy 2021-ben mi fog történni.”

Pentz Mihály, Mindenki Pécsért Egyesület / Facebook / magánvélemény

A rovatban megjelenő vélemények nem a szerkesztőség tartalmai, és nem feltétlenül tükrözik a Pécs Aktuál szerkesztőségi álláspontját semCsak arra törekszünk, hogy több véleményt, álláspontot is bemutassunk egy-egy témában azért, hogy az olvasók minél több nézőpontot megismerhessenek és szabadon eldönthessék, melyikkel értenek egyet leginkább!