Címlap Hírek Orosz-Generál...

Orosz-Generál: Rekordidő alatt építették meg a pécsi pszichiátria új szintjét

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Volt, hogy több mint 70 ember dolgozott egyszerre azért, hogy mielőbb és a lehető legjobb minőségben elkészüljön a Klinikai Központ legújabb intézményi egysége. Az Orosz-Generál Kft. hat és fél hónap alatt egy teljesen új szintet húzott fel a pécsi Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikán. Ezzel 300 négyzetméterrel bővült a gondozó és rendelő.

Lehet így is: helyi cég, helyi munkaerővel dolgozott

A Pécsi Tudományegyetem a pécsi székhelyű Orosz-Generál Kft.-vel szerződött azért, hogy a Rehabilitációs Központra egy teljesen új szintet építsen. A generálkivitelezésben és magas építésben jártas cég szinte rekordidő alatt, 6,5 hónapnyi, megfeszített munkával sikeresen hajtotta végre a feladatot.

– Az új, több mint 300 m2-es klinikai részlegen többek között a súlyos, krónikus pszichiátriai megbetegedésekben – például szkizofrénia, depresszió, demencia – szenvedőknek segítenek a gyógyulásban, és életkörülményeik javításában. Mi pedig azért dolgoztunk, hogy a környezet megfelelő legyen a betegek és gondozóik számára és a lehető legrövidebb határidővel birtokba vehessék a helyet – mondta Orosz Bálint, az Orosz-Generál Kft. ügyvezetője és igazgatója.

A pécsi cég Oroszlón piacot, Szentlőrincen energetikai korszerűsítést, Beremenden sportklubot, Pécsett és Mánfán családi házat épít jelenleg is

– Az egészségügyi intézmény kivitelezésén volt, hogy 70 emberünk dolgozott egyszerre. De akár 100-120 embert is mozgósítani tudunk, ha szorít a határidő – tette hozzá Orosz Bálint.

Tudják, mi kell a megrendelőnek!

Orosz Bálint mielőtt megalapította cégét kőműves mesterként dolgozott.

– Megjártam a ranglétra minden fokát, cégemet 2017-ben alapítottam azért, mert éreztem, hogy képesek vagyunk nagyobb munkák elvégzésére is. A házak kivitelezésétől, telepek létrehozásáig széles a paletta, amin dolgozunk – mondta az ügyvezető.

„Önkormányzatok közbeszerzéseit is lebonyolítjuk”

– Ha egy pályázatot kiírnak, kollégáink arra is képesek, hogy A-tól Z-ig mindent lebonyolítsanak. Tehát nemcsak a terepen, hanem az irodában is rendelkezünk olyan szakemberekkel, akik közbeszerzéseket bonyolítanak – mondta az Orosz-Generál Kft. tulajdonosa.

„Felkészültünk a nagyobb munkákra is”

– Igyekszünk a régióban maradni, bár volt már munkánk messzebb is. Úgy gondoljuk, hogy helyben helyi céggel könnyebb a kivitelezés. Gyorsabban bevethető és a mi cégünk ebben erős – tette hozzá Orosz Bálint.

Az Orosz-Generál Kft.-ről BŐVEBBEN ITT OLVASHATSZ!