Gyorsan elfogyott a ritka tyúkból készült pörkölt
Egy ritka tyúkfajta került a kondérba Kossuth téren, amit a pécsiek is megkóstolhattak a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Máltai Szeretetszolgálat jóvoltából.
Kárpát kemence: Mátyás királynak a tésztaféléket, a disznózsírt és a töltött káposztát a törököknek ...
Minderről Ruprecht Lászlóval beszélgettünk, aki a SVÉT elnöke és a Kárpát kemence c. könyv szerkesztője.
Mongóliáig is eljutott a pécsi ingyen pizza híre!
Gyorsan felfalták a pécsiek az 1000 szétosztogatott pizzaszeletet!
Gazdára vár a legrégebb óta működő pécsi étterem
Száz éve nyitott, hamar a pécsiek kedvence lett. Volt cigányzene, villányi bor, ide vitték vendégeiket a pécsi városvezetők is. 1930 szilveszterén itt fogyott a legtöbb pezsgő!
Megnyílt Pécs harmadik péksége!
Mert tényleg csak három olyan pékség van Pécsen, ahol nincs adalékanyag, csak liszt, só és kovász!
Melyik a helyes: szervizdíj és borravaló, netán szervizdíj vagy borravaló?!
Egyvalami biztos: a vendég fizeti mindkettőt.
Életműdíjjal tüntették ki Bock József villányi borászt
Egyike azoknak, akik az egész magyar borágazatot új alapokra helyezték.
Kóstoló: Pillanatok alatt felfalták a vadhúst
Szarvaskolbász, vaddisznó pörkölt, és szarvasült - ilyen finomságokat lehetett megkóstolni a Baranya vármegyei vadászkamara rendezvényén a pécsi Kossuth téren.