ÓVODA- ÉS ISKOLAKEZDÉS? Válaszol a gyerekorvos!

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Rendhagyó beszélgetés a Pécs Aktuálon! Pénteken 20.00 órakor élőben kapcsoljuk Dr. Sándor György gyermekorvost, aki a pécsi óvodák, iskolák nyitásával kapcsolatban válaszol szülői- és nagyszülői kérdésekre. A beszélgetés a Pécs Aktuál közösségi oldalán látható, amihez nem kell mást tenni, mint követni minket EZEN  A FELÜLETEN

  • A nagyszülő be van már oltva, de a szülők még csak most lesznek. Jó-e, ha megy a gyerek óvodába, iskolába? Vagy várjunk még?
  • És ha várunk, akkor meddig kell? Hetekig? Hónapokig?
  • Hogyan tudom a gyerekemet felkészíteni, ha újra közösségbe megy?
  • Van olyan tanár, óvónő, aki nem kérte az oltást. Ők is megbetegíthetik a gyereket, vagy a beoltottak is hordozhatják a vírust?
  • Az iskolában, óvodában milyen óvintézkedéseket tanácsolna? Szellőztetés? Szétültetés?
  • Ha megbetegszik a gyermek, most mik a leggyakoribb tünetek? Kell-e aggódnom, ha folyik az orra vagy hasmenése van? – tették fel az elmúlt napokban a kérdést szülők ezrei. Ezek közül szerkesztőségünkben is landolt pár. Ezért úgy döntöttünk, itt az idő, hogy

olvasóink kérdezzenek, az orvos válaszoljon!

A Pécs Aktuál felkereste a több évtizedes tapasztalattal rendelkező, városi szinten is ismert és elismert háziorvost, Dr. Sándor Györgyöt, hogy a legfrissebb információkról is beszámoljon.

Élőben kapcsoljuk most pénteken, 20.00 órakor a közösségi oldalunkon!

Az online beszélgetés I T T K Ö V E T H E T Ő!

Azok, akik név nélkül tennék fel kérdéseiket, természetesen megtehetik Messengeren és [email protected] e-mail-címen is, és mi pénteken élőben feltesszük azokat Dr. Sándor Györgynek.

Előző sztori

Új vezért akarnak a Tüke Busz élére!

Következő sztori

Randiznánk Márki-Zayjal, Szijjártóval kalandoznánk, Gulyás Gergely „feleségnek” is alkalmas!!!

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1