Május 29-én, hétfőn ingyenes lesz a belépés a pécsi Pintér-kert Arborétumba
Címlap Hírek Poloskaszagú ...
Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Május 29-től június 4-ig tart a Magyar Nemzeti Parkok Hete programsorozat, amely során mind a tíz hazai nemzeti park igazgatóság gazdag programkínálattal, izgalmas túrákkal, előadásokkal és kedvezményekkel várja a természetbarátokat.

Az eseménysorozat nyitórendezvénye Balatonfüreden lesz a Tagore sétányon 2023. május 26–29 között. A Balaton partján felállított információs sátorban izgalmas foglalkozásokkal, turisztikai információkkal várják a rendezvényre ellátogatókat. Jelen lesz Tóth Árpád, a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság Nemzeti Parki Termék Védjegyes fafaragó mestere, aki látványos bemutatókkal, fa tárgyak vásárával, és nem utolsósorban kicsiket és nagyokat egyaránt megmozgató vidám agytornával is készül!

A programsorozathoz természetesen a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság is csatlakozik. Május 26-án, hétfőn például ingyenesen lesz látogatható a Pintér-kert Arborétum, a hét során lesz szakvezetéses túra a Szársomlyóra, illetve a Dráva-kapu Bemutatóközpontban, továbbá Poloskaszagú kosbor túra is.

A pontos program ITT elérhető!