Címlap Hírek SZILVESZTER P...

SZILVESZTER Pécsett: tűzijáték nem, buli viszont lesz a Széchenyi téren!

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Két év kihagyás után, idén lesz buli a város főterén. Tűzijáték viszont nem, hogy miért, arról ITT ÍRTUNK. A szervezők viszont azt ígérik, „vérbeli pécsi zenekarok” búcsúztatják az óévet. Nézzük, mi vár ránk, ha a szabadban ünnepeljük az évfordulót!

19 órától indul a felvezető party a Széchenyi téren, majd 20.30-tól a Mehringer lép színpadra. A Mehringer ízig vérig pécsi zenekar, akiket a pécsi éjszaka kovácsolt egy csapattá. Stílusukat illetően a régi idők rocktörténelméből nyert fűszereket izgalmasan ötvözik a mai fülbemászó dallamokkal és őszinte szövegeikkel.

22 órától a vidám, szórakoztató pécsi zenekar, a Kubalibre fokozza a hangulatot. Könnyed tánczenéjük egyaránt tartalmaz rock és pop elemeket, dalszövegeik pedig a punktól egészen az irodalomig kalandoznak.

23.30-tól a ’80-as, ’90-es évek világába kalauzol a Stranger Chriss az „All Time Hits” party keretében, ahol az R&B, reggae, hip-hop és dance kerül fókuszba.

Éjfélkor felhangzik a Himnusz, majd 02.00-ig folytatódik Stranger Chriss bulija. A Széchenyi térre kitelepül több borászat, válogathatunk az étel- és italárusok kínálatából, de lesznek partykellékek is. Akiknek esetleg nem jut hely a színpad közelében, az LED-falon követheti a színpadi produkciókat.

(Kiemelt képünk a tavalyi újévi köszöntő)