Címlap Baranya Több mint 20 ...

Több mint 20 év után nyílt újra a 100-as számú lottózó Pécsett

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nagy érdeklődés övezte Pécs legújabb lottózójának ünnepélyes átadóját. Az Árkád déli bejáratánál nyílt üzlet a 100-as számot kapta, az 1997-ben bezárt, Színház téri lottózó után.

Sokan várták az újranyitást

Cipőt a cipőboltból, lottót a lottózóból – vallják azok, akik még mindig a papír alapú játék szerelmesei. Nekik kedvez, hogy immáron az Árkádban is tudnak x-elni. Október 12-én megnyílt Pécs hetedik lottózója, amit a Szerencsejáték Zrt. üzemeltet.

– Több mint 20 éve szerettünk volna már ezt a lottózót – mondta Borbás Károly. A Szerencsejáték Zrt. régióigazgatója hangsúlyozta, hogy a 100-as számmal azon pécsi vásárlók előtt tisztelegnek, akik még emlékeznek az egykori, Színház téri lottózóra. Borbás Károly elmondta: az a céljuk, hogy megerősítsék azt a közösségi élményt, amit a lottózás övez. Itt olyan emberekkel lehet találkozni, akik érdeklődése hasonló – tette hozzá.

Az Árkád földszintjén várják a lottózókat

– Egyre többen térnek vissza a digitális játékról a lottózókba – ezt már Bánhegyi Zsófia mondta. A Szerencsejáték Zrt. kereskedelmi igazgatója kiemelte ez a pécsi a 238., Szerencsejáték Zrt. által üzemeltetett üzlet.

Baranyában 15 helyen várják a lottózókat

A most megnyílt üzletben az első három vásárló Helesfay Donát, a PMFC kapusa, Gelencsér Máté, a PVSK-Mecsek Füszért kapusa, valamint Lajkó Márton mezőnyjátékosok voltak.

Hetente 1 millió forint nyeremény

Az átadón emellett hangsúlyozták a jövő márciusig zajló nyereményjátékot, amiben hetente ötször 100.000, valamint egyszer 500.000 forintot sorsolnak ki a játékos kártyával rendelkező vásárlók között. Ehhez minimum 1000 forintért kell játszani ötöslottó, hatoslottó, valamint Skandináv Lottót. A főnyeremény egy budapesti prémium lakás.