Címlap Arc Üzenet a pécs...

Üzenet a pécsi Fidesznek: Évek óta nem csináltok semmit!

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Keményen üti egymást a pécsi Fidesz és a városvezetésből kivált Tiszta Kezek – írtuk meg, de nem bírjuk abbahagyni a „tudósítást”: egymást érik ugyanis a jobbnál-jobb üzengetések a témában.

Az előzményekkel nem húzzuk az időt, azt IDE kattintva érdemes elolvasni, most inkább megmutatjuk, hogyan gördült tovább az utóbbi évtized leglátványosabbnak ígérkező politikai szájkaratéja Pécsen.

A Tiszta Kezek Frakcióból Hencsei Zsolt akkorát szúrt oda a pécsi Fidesznek, egészen pontosan Barkóczi Csaba képviselő oldalán, hogy a fal adja a másikat.

(…) Hosszú üzeneted megkaptam, elég lett volna annyit írnod, hogy évek óta nem csináltok semmit – kezdte kommentjét Hencsei Zsolt fideszes kollégája oldalán.

Miután 10 év alatt tönkretettétek a várost, eljött 2019, amikor hittem abban, hogy ezt jól is lehet csinálni, hittem, hogy hozzám hasonlóan a többiek is az emberekért és Pécsért szeretnének dolgozni.

Talán emlékszel arra, hogy 2019 őszén a 10 éves munkátok jutalmául a pécsi lakosok megbüntettek benneteket. Ezzel a nem túl erős csapattal is úgy vertünk rommá benneteket, mintha a pályán sem lettetek volna. Talán arra is emlékszel, hogy fideszes képviselő hozzád hasonlóan nem nyert egyéni választási körzetet.

Hittem, hogy legalább Te tanulsz a hibákból és megérted, hogy borzasztóan fontos fát ültetni, de látni kell az emberek kézzelfogható problémáit, mint például a lakhatási helyzet vagy azt, hogy sajnos sokak megélhetési gondokkal küzdenek jelen pillanatban is – írta a független képviselő, és itt még közel sem ért a végére.

Persze az LMP vegzálása is komoly teljesítmény, bár nem pontosan értem, hogy attól hogy lesz az emberek asztalán kenyér, esetleg Péterffy és bandája hogyan kotródik el végre. Szóval én hittem abban, hogy jót fogunk tenni, de sajnos kiderült, hogy csak mi szeretnénk ezt igazán.

Ahogy ezt az üzenetet írom merül fel bennem a kérdés, hogy Te nem tudod vagy nem akarod Péterffyt és csapatát támadni az elkövetett bűneikért, hibáikért ? Erre a kérdésre nagyon várom a nyilvános választ!

– tette hozzá Hencsei Zsolt, aki leszögezte: van kialakult álláspontja ezzel kapcsolatban, de reméli, hogy ezt meg tudja cáfolni Barkóczi.

Posztja végén a 2019-esnél eredményesebb kampányt kívánt a pécsi Fidesznek a képviselő, aki egy poént is elhelyezett bejegyzése legvégén.

A teljes poszt itt látható:


Érdekődve várjuk a – minden bizonnyal érkező – reakciót, illetve Hencsei kérdésére a választ, vagyis, hogy a pécsi Fidesz miért nem Péterffy Attila és a városvezetés számonkérésével és felkérdezésével van elfoglalva, hanem valami egészen mással.