Címlap Balhé Keményen üti ...

Keményen üti egymást a pécsi Fidesz és a városvezetésből kivált Tiszta Kezek!

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy ideje egyre keményebben rongyol egymásnak a pécsi városvezető koalícióból távozó, Péterffy „antidemokratikus” módszereit kritizáló, és a városvezetés – nyomozásokkal terhelt – korrupciós ügyeit feszegető Tiszta Kezek Frakció és a pécsi Fidesz, amely valamiért az utóbbi időben egyre több energiát szentel Bognár Szilviáék támadásának.


Szerdán a lakásmutyikról tartott sajtótájékoztatót egy fideszes képviselő, mire a Tiszta Kezek nyílt kommentben, és posztban szólt oda, hogy „a pécsi Fidesz egyetlen egy gyanús lakásügyet sem tárt fel„, tehát kvázi ne máséval verjék a csalánt, hanem találjanak önálló témákat.


Hencsei Zsolt, a Tiszta Kezek képviselője ezt üzenete Barkóczi Csabának:


Nem kellett sokáig várni a replikára, Barkóczi csütörtökön kemény posztban válaszolt. A képviselő azt írta, hogy

„…én sohasem voltam Péterffy Attila (és a baloldal) szövetségese, nem indultam vele egyazon választási listán, nem néztem rá szerelmes tekintettel a meszesi víztorony ódon épületének árnyékában, nem zenéltem neki a szegfűbálon és nem masíroztam vele kéz a kézben kampányfotózásokon sem.

Mivel velem ellentétben Te (illetve Ti) ezt mind örömmel megtettétek, ezért velem ellentétben Te (illetve Ti) mindig előnyben lesztek, amikor fel kell ismerni, vagy be kell azonosítani Péterffy Attila segítőit, aktivistáit, Nyőgéri Lajos családtagjait, szocialista üzletembereket, a pécsi baloldal háztáján mozgó félalvilági figurákat és másokat a Te (illetve Ti) régi barátaitok közül, akik ma az ügyészség gyanúja szerint jogosulatlanul férnek hozzá a városi közvagyonhoz, és akiket én nyilvánvalóan nem ismerek és nem is szeretnék ismerni.

Szóval elismerem, hogy igazad van: az egykori barátaid, harcostársaid mószerolásában nem lehetek versenytársad, ebben mindig előttem fogsz járni és ez így van rendjén. Örülök, hogy ezt a munkát önként és dalolva elvégzed. Sok sikert kívánok hozzá! Hajrá!

A képviselő teljes posztja itt látható: