Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Csökkenő zsírtömeg és narancsbőr ott, ahol szeretnéd pár hét leforgása alatt? Már Pécsett is lehetséges! Kertvárosban, a Fitness Worldben is elérhető az LPG technológia, azaz a zsírtörés. Napjaink legmodernebb technológiája Franciaországból érkezett. 

Arra serkentjük a zsírszövetet, hogy csökkenjen a megmasszírozott területen

Természetes úton érhető el javulás

Az 55 perces kezelés egyáltalán nem fájdalmas, sőt! Érzetre egy erősebb masszírozásnak felel meg, ami után energikusabbnak érezhetjük magunkat. Mindezt egy olyan kezelőfej segítségével érik el, ami vákuum és görgő segítségével átmozgatja a zsírszövetet.

A vákuum beszívja a szöveteket egészen az izomrétegig. Ezzel nemcsak a zsírszövetet „törik át”, hanem az izmokat is megmozgatják.

Toka, nyak és has: olyan területekről is „ledobható” a felesleg, ami nehezen tűnne el

A megereszkedett arcbőrnél pedig fiatalítás, feszítés érhető el. Vannak olyan területek, amit specifikusan tudnak átdolgozni. Ennek előnye, hogy míg egy diétánál vagy edzésnél az egész testre hatunk, addig itt elérhetetlen területeket is át tudnak gyúrni. Így a tokát, nyakat, arcot is elérik. Fájdalommentesen.

„Mi átmozgatjuk a zsírréteget, sőt a nyirokkeringést is serkentjük”

Ha a kötőszövet enged, akkor heti 2-3 alkalommal már látható a különbséget érhetünk el, de egy 10-15 alkalmas kúra csodákra képes – tette hozzá a gép kezelője.

Heti 2-3 alkalom után látható az eredmény

– Napjaink leghatékonyabb zsírtörési, zsírbontási technológiája – mondta Kiesz Ramóna. Az LPG-t kezelő specilista az eljárásról azt is elárulta, hogy Magyarországon 15 éve jelent meg először, Pécsett pedig három éve érhető el. De most ez a gép, amivel a kertvárosi Fitness Worldben dolgoznak a legújabb a városban.

Louis Paul Guitay (LPG) a feltalálója, aki 35 évvel ezelőtt egy baleset után akart saját magán segíteni a technológiával

– A kötőszövete és izmai regenerálására fejlesztette ki a gépet, elsősorban saját magának. Most már mások számára is elérhető, sőt nemcsak testre, hanem a dekoltázson, a nyakon és az arcon is alkalmazzuk az LPG-t, ott ránctalanító kezeléseket végzünk.

Természetes eljárás: nem kell krém, se tű ehhez a technológiához

Kényes területeken beindítja a zsírréteg megtörését. Alkalmazását férfiaknak ugyanúgy ajánlják, mint nőknek

– Nem igényel semmilyen hatóanyagot, tehát nem allergizál, non-invazív. Csak a szervezet természetes elasztin és kollagéntermelését segítik ezzel – tette hozzá.

Minden területen lehet karcsúsodni

– Akkor is lehet akár két ruhaméretet fogyni, ha csak 4 kilogramm mínuszt mérünk a mérlegen. Ez a technológiával elérhető – hangsúlyozta Kiesz Ramóna, aki hozzátette: elsősorban a centikre és a látványra kell hagyatkozni, nem pedig a lefogyott súlyra.

Tavaszi akció, ajándékokkal: nőnap alkalmából ezen héten minden bérlet 20%-kal olcsóbb

Bejelentkezni itt lehet:

Személyesen, telefonon vagy üzenetben:

Fitness World konditerem

Esztergályos János utca 23., Pécs, Hungary

06 20 275 4716

FACEBOOK OLDAL LINK ITT!