Címlap Hírek Új színfolt H...

Új színfolt Harkányban: bowling paradicsomot hoztak létre a Dráva Hotelben

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Céges, de akár családi rendezvényekre is várják a bowlingozni vágyókat Harkányban. Sőt, egy romantikus randevúra is tökéletes a Dráva Hotel, ahol új pályákat alakítottak ki a sport szerelmeseinek.

A Pécstől 25 percre található, wellness részleggel is egybekötött Dráva Hotel újabb színfoltja az a bowling terem, ahol egy időben négy külön pályán egyszerre 32 fő tud játszani. Pályánként akár nyolcan is kényelmesen is elférnek. Emellett biliárdasztalok, csocsó, darts, játékgépek, és léghoki is található a Dráva Hotelben.

A hely hatalmas, 120 fő is tud egyszerre szórakozni

A közeljövőben szilveszteri party is lesz, jövő évben pedig farsanggal indítanak, aztán lesz Valentin-nap, és nőnapi buli is. Emellett lehetőség van magán, vagy üzleti rendezvényt tartani, de akár legénybúcsúhoz, vagy születésnapi partyhoz is remek választás.

Érdekesség: Budapestről érkezett a pálya Harkányba

A pálya és az egész létesítmény kialakításánál figyelembe vették a zero waste mozgalmat, így született meg a Retro Bowling Bár. A pályát egy budapesti helyszínről hozták, bontották, és a korábbi Ifjúsági Szálláshely teljes átalakításával kapott új keretet. A rendezvényterem bútorai régi hotel bútorok, így a retro feeling adott. Emellett sok új és izgalmas megoldás is született a kialakításakor.

A Dráva Hotelnek egyébként saját cateringje is van, így a rendezvényekhez teljeskörű szolgáltatást tudnak biztosítani, legyen akár svédasztalos étkezés, street food ajánlat, vegán ételek, sült malac, vagy előre megrendelt szolgáltatás.

Nem kell a maszk

Az erre vonatkozó jelenlegi szabályozás szerint a hotel kollégáinak kötelező a maszk viselése, míg a vendégek részére csak javasolt. Védettségi igazolványt nem kérnek.

Bejelentkezni előre is lehet EZEN A LINKEN, vagy a +36 30 565 0377 telefonszámon lehet. Foglalni pedig ITT IS LEHET.

A Retro Bowling Bár elérhető a Dráva Hotel FB oldalán, a Dráva Hotel honlapján, illetve a @retro_bowling_bar insta oldalon, ami még gyerekcipőben jár.