Újabb pécsi óvodákban kerültek gyerekek és dolgozók karanténba

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Városközponti Óvoda Belvárosi Tagóvodájának egyik munkatársának hétfőn délután érkezett meg a pozitív koronavírus tesztje. A hétvégén három további dolgozó mutatott a betegségre utaló tüneteket, ők önkéntes karanténba vonultak.

A kontaktkutatás eredményeként a hétfői nappal a tagóvoda 12 alkalmazottja, a Városközponti óvoda két további dolgozója, valamint egy 21 fős csoport került október 25-éig járványügyi megfigyelés alá. Az óvoda vezetése haladéktalanul értesítette a tagóvodába járó szülőket.

A Köztársaság Téri Tagóvoda is érintett

A Városközponti Óvoda Köztársaság Téri Tagóvoda egyik dolgozójának hozzátartozója szintén igazolt fertőzött lett, emiatt az intézmény munkatársa is hatósági karanténba került.

Nyugati Városrészi Óvoda

A Nyugati Városrészi Óvoda Közraktár Utcai Sportóvodájának egyik dolgozójáról a hétvégén igazolódott be, hogy elkapta a koronavírus-fertőzést. Az érintett munkatársak a tünetek jelentkezése óta nem jártak az óvodában.

A pécsi önkormányzat által fenntartott valamennyi óvodában maradéktalanul alkalmazzák a járványügyi készenlétre vonatkozó eljárásrendet, ide értve az intézményekben folyamatosan végzett fertőtlenítő nagytakarítást vírusellenes szerrel.

Előző sztori

Felháborodott biciklisek szerint életveszélyes a nyugati elkerülő; pedig már nem

Következő sztori

Megújul Sellye város központja, a kivitelezővel aláírták a szerződést

Pécs Aktuál rádió
Best FM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1