Címlap Baranya Tanulni jött ...
Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nagy Kamilla Tolna megyéből érkezett a PTE Műszaki és Informatikai Karára, hogy építőművésznek tanuljon, azonban tanulmányai sikeresen befejezés előtt, idén januárban belevágott élete egyik nagy álmába, a tetoválásba.

– Amióta az eszemet tudom érdekel az emberi bőrre varrás művészete. Legelső szettemet 18 évesen kaptam és sokáig azzal gyakoroltam, de komolyabban most január óta foglalkozom ezzel.

Bátor tetkószüzek is többször megfordultak nála

– Eddig a legtöbb vendégem ismerős volt, de jártak már nálam számomra teljesen idegen emberek, és sokuk nálam varratta magára a legelső tetkóját.

Az eddigi legkomolyabb mintája egy 20 centis nonfiguratív sárkány volt az alkaron, amit 3-4 óra alatt fejezett be.

A perfekcionista művésznek még nincs saját tetoválása, de tervben van egy egész hátas, saját stílusához legközelebb álló nonfiguratív forma, ami folytatódik a teste többi részén.

– Az egyetemi tanulmányok mindig is fontosak voltak számomra. Nem is a papír miatt tanulok, hanem hogy az elsajátított tudást majd a való életben is tudjam kamatoztatni. Az anyai ágat követve az ingatlanozás érdekel, és ebben szeretnék segítséget nyújtani a családomnak.  

Célja egy tetoválószalon nyitása Pécsett

– Ahhoz, hogy tudjak nyitni egy tetoválószalont nem kell elvégeznem semmilyen tanfolyamot, így ez nincs is benne a jövőbeli terveim között. Folyamatosan gyakorlok otthon műbőrön, illetve a vendégeimen, akik eddig meg vannak elégedve a munkáimmal.