Címlap Koronavírus A látogatás t...

A látogatás tilos, de csomagot küldhetünk a KEK-be!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Továbbra is érvényben van a kórházakban a látogatási tilalom, így Pécsett is a Koronavírus Ellátó Központban, ám bent fekvő rokonának, ismerősének küldhet be csomagot.

A pécsi Koronavírus Ellátó Központba a PTE Klinikai Központjának weboldalán olvasható tájékoztató szerint az egykori „Megyei Kórház” „A” épületében lévő portaszolgálatnál lehet csomagot leadni minden nap 6 és 19 óra között. A bejáratot a Garay utca felől lehet megközelíteni, ahol az ablakon kell bekopogni.

A csomagot minden esetben fel kell címkézni, amin szerepelnie kell a beteg nevének, születési évének, és az osztálynak ahol fekszik. A csomagban lehetőleg bontatlan csomagolásban legyen az élelmiszerek, tisztasági termékek. Amennyiben ez nem lehetséges, akkor műanyag, zárható zacskóba kell azt helyezni.

Azt kérik, hogy sem romlandó élelmiszert, sem szúrásra, vágásra alkalmas eszközt senki se küldjön be. Értékmegőrzésre, tárolásra a Koronavírus Ellátó Központban nincs lehetőség. A csomag tartalmát ellenőrizhetik a kórház munkatársai. Csomagot csak be lehet küldeni, beteg semmit sem küldhet ki, csak távozáskor viheti el a holmijait.