Jusztina

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tovább tolódik idén a POSZT!

/

A Pécsi Országos Színházi Találkozó tulajdonosai és ügyvezetése – hosszas és körültekintő mérlegelést követően – úgy döntöttek, hogy a júniusról szeptemberre tervezett 20. fesztivál megtartását későbbi időpontra halasztják - közölték a POSZT szervezői.

Pécs városa és Magyar Teátrumi Társaság döntése mögött egyszerű gondolat áll: a jelenlegi pandémiás helyzet megmaradtával nem kívánják veszélyztetni a közönségét, a résztvevő színészeket és a műszaki személyzetet. Ugyan a kormány legutóbbi rendelétvel nem tiltja az esemény megrendezését, de úgy gondolják, hogy túl nagy kockázatot jelentene a 10 napos esemény – még az egészségügyi előírások teljes betartása mellett is.

A kényszerű helyzet fájdalmas lépéseket tesz szükségessé. Amennyiben a járványhelyzet lehetővé teszi, megpróbáljuk még az évadban valamilyen módon megtartani közös ünnepünket. Bízunk a közönség, a színházi szakma, a támogatók és a tulajdonosok megértésében

– írja közleményében a Pécsi Országos Színházi Fesztivál Nkft.

Hirdetés


Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Fesztiválutcává válik egy időre a Múzeumok utcája Pécsett

Következő sztori

Miért éppen a Gellai ül együtt a városvezetőkkel?

Legutóbbiak innen: Koronavírus

bool(false)