Amália

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Zsúfoltságig megtelt a pécsi piacjárat

//

Hirdetés

A hét közepén rögzítették azt a felvételt, amin jól látszik, hogy rengetegen utaztak egy pécsi helyijáratú buszon. A legtöbb utas a vásárcsarnoknál szállt fel maszkban, de a zsúfoltság miatt nem tudták betartani az előírt védőtávolságot, a másfél métert.

Ruzsa Csaba Pécs alpolgármestere a híradónak elmondta, figyelik, hogy hányan utaznak, a járatsűrítések már elindultak és előreláthatólag május 25. környékén lesz egy nagyobb járatmódosítás.

Mint ahogy azt mi is megírtuk, május 6-tól lehet árusítani a vásárcsarnok külső asztalainál, akkor délelőtt 9 órakor mozdulni sem lehetett a piacon.

A csarnok belső részét hétfőn nyitották meg a vásárlók előtt, ahol az előírások szerint legfeljebb százan tartózkodhatnak, kötelező a maszk használata, valamint a másfél méteres távolság betartása. Ezen felül  csak a Bajcsy-Zsilinszky utca felőli északi ajtón lehet bemenni, valamint az idősek, a 65 év felettiek 9 és 11 óra között vásárolhatnak.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

3509 főre nőtt a fertőzöttek száma

Következő sztori

WHO: a második hullám az influenzával együtt jön majd

Legutóbbiak innen: Koronavírus

bool(false)