Címlap Közélet A rajongók se...

A rajongók segítségét kérik a Mehringer balesete miatt

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Amint arról beszámoltunk, súlyos autóbalestet szenvedett Mehringer Marci zenekara pénteken. A balesetben a zenészek is megsérültek, és odaveszett minden felszerelésük.


Adománygyűjtést szervezett a Mehringer zenekar támogatására a Fábián Juli Emlékalapítvány. Közösségi oldalukon azt írták: „A Mehringer zenekar augusztus 4-én pénteken súlyos közúti balesetet szenvedett. A balesetben a zenekar egyik tagja súlyos-életveszélyes, a buszban utazó többi zenész és a stáb tagjai nagyrészt nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

A csapat teljes hangszerparkja megsemmisült, koncertbevételeik előre láthatóan az év hátralévő részére kiesnek.

Alapítványunk adománygyűjtést szervez a zenekar megsegítésére.
Adakozni banki átutalással lehet, a következőképp:
Kedvezményezett: Fábián Juli Emlékalapítvány
Kedvezményezett számlaszáma: 16200151-18543755-00000000
Megjegyzés: „Mehringer”

A kitűzött cél ötmillió forint – a kár jelenleg becsült értéke, a hangszerjavítás és -pótlás, valamint a rehabilitáció költségei

– írták.
Hozzátettk: amennyiben a gyűjtés túllépi az elért célt, a fennmaradó összeggel a zenekar kérésére a Tolna Megye 104 Mentőalapítványt támogatja.

Az adományozók számára a zenekar egy ajándékkoncertet tervez támogatásukért fejében – ennek részletei még kidolgozás alatt vannak, de hamarosan hírt adunk a konkrétumokról – közölte az alapítvány.

A teljes poszt itt érhető el: