Címlap Balhé Feljelentik a...

Feljelentik a pécsi Szivárványos Nap szervezőit!

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Feljelentést tesz a Mi Hazánk, amiért a Pride szervezői gyermekeket érzékenyítenének Pécsett – közölte a párt közleményben.

Mint írják, „szeptemberben rendezik meg Pécs városában a harmadik Pécs Pride LMBTQ-felvonulást. Egy hónappal az esemény előtt az Amnesty International úgynevezett Szivárványos Napot tart, melynek keretében lesz szexuális devianciákról szóló kiállítás, és amelyen drag queenek, azaz nőnek öltözött férfiak is részt vesznek. Az Amnesty Facebook-bejegyzésében feltüntette, hogy kisgyermekeket is várnak a Szivárványos Napra, ami álláspontunk szerint nem csak kiskorúak nemi identitását formálja rossz irányba, hanem jogsértő is”.

„Jelenleg a normalitás védelmében kiállókat vegzálja a hatalom, mint azt tették számtalanszor a nemzeti szervezetek tagjaival. Két éve éppen a Mi Hazánk tagjait állították elő az ellentüntetés előtt.

A legfontosabb a gyermekek védelme és távoltartása az LMBTQ-őrülettől, mi minden eszközzel meg fogjuk védeni a gyermekeket ezektől a deviánsoktól”

– jelentette ki Varga Tamás, a párt dél-dunántúli regionális igazgatója és Mészáros Sándor a párt Baranya vármegyei elnöke.

Azt látjuk, hogy már vidéken is a fiatalság agymosása zajlik az LMBTQ-lobbi által, ami jelentős részben a Fidesz felelőssége, hiszen kormánypártként nem tiltják be a gyermekvédelmi törvényt sértő rendezvényeket

– vélekednek a közleményben.

„A Mi Hazánk Mozgalom az ügyben feljelentést fog tenni, valamint követeljük a kormánytól, hogy tartsa be a saját gyermekvédelmi törvényét és vessen véget a provokációnak az ilyen jellegű események és a Pride betiltásával!

Ne a közterületeken és ne a közintézményekben élje ki egy abberált kisebbség a beteges vágyait!”

– zárul a közlemény.

A Civil Közösségek Házában meghirdetett úgynevezett Szivárványos Nap eseményről elsőként a Pécs Aktuál számolt be. Cikkünket olvasva Kővári János, az Összefogás Pécsért Egyesület (ÖPE) vezetője fordult levélben Pécs polgármesteréhez.


Kővári szerint a Pécsre tervezett program törvénytelen, mert sérti a Gyermekvédelmi törvényt. Arra kérte Péterffy Attilát, hogy „szerezzen érvényt a jogszabálynak”, vagyis „tartsa be hivatali esküjét”, és védje meg a gyerekeket.

Kővári felszólította Péterffy Attila polgármestert, hogy „mint a város első embere, és nem mellesleg a Civil Közösségek Háza tulajdonosa és legnagyobb támogatója, szerezzen érvényt a törvénynek, és ne engedje meg, hogy egy tévúton járó szexuális kisebbség tehesse rá a kezét a pécsi gyerekekre és formálhassa, befolyásolhassa őket.

POLGÁRMESTERKÉNT, HIVATALI ESKÜJE IS KÖTELEZI ARRA, HOGY BETARTSA ÉS BETARTASSA MAGYARORSZÁG ALKOTMÁNYÁT ÉS TÖRVÉNYEIT. TEGYEN IS ÍGY VÉGRE! ELVÁROM, HOGY PÉTERFFY ATTILA HALADÉKTALANUL CSELEKEDJEN, ÉS ELVÁROM, HOGY ERRŐL RÉSZLETESEN TÁJÉKOZTASSA A PÉCSIEKET IS.
VÉDJÜK MEG A PÉCSI GYEREKEKET ÉS NE ENGEDJÜK, HOGY EGY RADIKÁLIS ÉS SZÉLSŐSÉGES SZEXUÁLIS KISEBBSÉG ZSÁKMÁNYAI LEGYENEK!

– írta az ÖPE várospolitikusa.

A polgármester sem Kővárinak, sem lapunk kérdéseire nem reagált.