Kornél, Soma

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Állami gondozott gyerekek kaptak segítséget

A Coop Segély Alapítvány összesen 4 tonnányi tartós élelmiszert hozott a pécsi gyerekeknek.

Hirdetés

Nem csupán az adományozás volt a fontos ma, hanem fel akarják hívni a közvélemény figyelmét arra, hogy még ezekben a nehéz időkben is milyen fontos, hogy a hátrányosabb helyzetből induló, különleges szükségletű gyermekeket és az őket gondozókat is támogassák – mondta az alapítvány vezetője. Ezért 25 millió forint értékű adományt fognak a következő napokban és hetekben az ország valamennyi megyéjébe eljuttatni.

„Most amikor minden segítségnek rengeteg helye lenne, igazán meg kell becsülnünk az olyan adományozókat, mint a Coop Segély Alapítvány” – jelentette ki Péterffy Attila, aki résztvett az eseményen.

Jelenleg a baranyai ellátó rendszerben közel 800 gyerek van, nagyobb részük, egészen pontosan 475-en nevelő szülői családban élnek, a többiek pedig kis létszámú, családias gyermekotthonokban vannak.

A Coop Segély Alapítvány összesen 4 tonnányi tartós élelmiszert hozott a pécsi gyerekeknek.

Hirdetés

Előző sztori

Kétszer annyi gyógyult van már, mint a koronavírusos beteg itthon

Következő sztori

A bíróság visszadobta: nincs per a Civilek a Mecsekért Mozgalom és a polgármester között

Legutóbbiak innen: Közélet