Címlap Közélet A pécsiek seg...

A pécsiek segítségével varázsolná át Pécs arculatát az önkormányzat!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az önkormányzat tájékoztatása szerint az itt élők, itt tanulók, ide látogatók kreatív energiáit is szeretné kiaknázni a város Pécs arculatának kialakításakor.

A pécsi önkormányzat Gazdaságfejlesztési Főosztálya 2021 januárjában Pécsett és országosan reprezentatív kutatást végzett Pécsre, mint márkára vonatkozóan. A cél egy új városmárka és arculat kialakítása, „amely hűen tükrözi majd Pécs értékeit és egyediségét úgy az itt élők, mint a turisták és a befektetők felé„.

Ebbe a munkába most szeretnék bevonni a pécsieket és az itt tanulókat.Az önkormányzat olyan szlogenjavaslatokat vár, amelyek egyedi módon tükrözik Pécs különleges értékeit, legyen szó természeti kincsekről, épített környezetről, kulturális örökségről, vagy éppen egyedi hangulatról.

A pályázók fejenként egy javaslattal élhetnek, amelyet online formában, adatlap kitöltésével küldhetnek be. Még a fiatalabb korosztály is pályázhat – 16 év alatt szülői hozzájárulással.

A pályázat részletei EZEN AZ OLDALON érhetők el.