Címlap Közélet „Vádask...

„Vádaskodnak, rágalmaznak, miközben vitorlázgatnak a pécsiek pénzéből” – Keményen beolvastak a pécsi városvezetésnek!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szokatlanul szókimondó közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz a pécsi ellenzék, amit változtatás nélkül közlünk.

„Senki ne higgyen Péterffy drága, de kontár ügyvédeinek, csak félrevezetik a pécsieket!

Miközben más városok sokat fejlődtek az elmúlt másfél évben, több ezer milliárdnyi beruházás indult el a járvány ellenére országszerte, köztük ellenzéki városokban is, Pécsett csak az MSZP holdudvara és háttéremberei gazdagodnak, a város pedig megrekedt és egyhelyben toporog.

Tény, hogy városunk csak a kormány segítségével, valamint tízmilliárdos nagyságrendű támogatásaival tudott egyről a kettőre jutni az elmúlt év során! 

Ez idő alatt, 2019 ősze óta Péterffy Attila és a mögötte álló MSZP-s háttéremberek saját pártkatonáikkal pakolták tele az önkormányzati cégeket, intézményeket; a tanácsadók mellé is tanácsadót fogadnak lassan, meg „szakértőket”; és már nem is egy, hanem kettő ügyvezetővel irányíttatnak városi cégeket a pécsiek pénzén. Ám így se megy nekik!

Tízmilliókat szivattyúztak már ki Péterffy felbérelt ügyvédei, akik „önkéntesből” váltak egyszer csak jól fizetett „átvilágítókká” Pécsett. Rendre kudarcot vallanak a hivatalos eljárásokban, feljelentéseikben a nyomozóhatóság nem talált bűncselekményt. Ennek ellenére, jogi kiskapukat és időhúzást kihasználva továbbra is csak rágalmaznak, vádaskodnak, tisztességes szakembereket próbálnak kikészíteni jogi cselekkel. Miközben ők vitorlázgatnak a pécsiek pénzéből; vagy épp luxus lakóparkot építenének a Mecsek oldalába; hamarosan pedig 80 városi ingatlanból fognak fillérekért csemegézni.

Arra kérjük a pécsieket, ne hagyják magukat becsapni; ne higgyenek ezeknek az olcsó jogi blöfföknek és lejáratásoknak; ne higgyenek a városvezetés hazugságainak! Egyetlen céljuk van: húzni az időt és bemesélni a pécsieknek, hogy itt nem politikai boszorkányüldözés, hanem komoly, megalapozott „számonkérés” folyik.

Ezzel szemben a valóság az, hogy 2019 ősze óta nem tudott feltárni semmiféle törvénytelenséget egyik jól fizetett, tízmilliókat zsebrevágó „átvilágító” sem. Azért nem találtak semmit, mert nem történtek ilyenek.

Üzenjük nekik és az őket megbízó baloldali városvezetésnek, valamint az árnyékból irányító MSZP-s üzletembereinek, akiknek a pécsiek vagyonára fáj a foguk, hogy az igazi számonkérés nem marad el. El fog jönni ennek az ideje!”

A pécsi Fidesz elnöksége