EZT LÁTNOD KELL! A McMentők, akik mosolyt csalnak a pécsi koronások arcára

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Végre valami pozitív is történik, a sok pozitív teszt mellett! A pécsi mintavételi pont szerintünk egyedüli lehet az országban, ami egy fanyar humort is kanyarított a tesztekre váró emberek pillanataiba. És hogy eljut-e az étteremlánc marketing osztályáig? Csak rajtunk múlik!

Vedd észre a humort!

A pécsi Expo Center mintavételi állomásán 100-150 ember is megfordulhat egy nap. Autóval érkeznek, ugyanúgy mint ahhoz a gyorsétteremhez, ahol ablakon át kapják az ételt, italt az éhes szájak.

Hambi helyett pozitív emberek

De ennél az ablaknál nem hambit osztanak

A McMentők tesztelnek, majd rossz vagy jó hírt közölnek a koronagyanús várakozókkal.

Valószínű ezeket a komor pillanatokat akarták kicsit feldobni a McMintavevők, akik a konténer ablakára ragasztották a sokak által ismert M betűt. Jár nekik a plusz pont, minket megmosolyogtattak!

Vajon mit szól ehhez az étteremlánc? Reméljük, pár megosztással eljut a vicces kedvű, pécsi MentőDrive és McMentők híre hozzájuk!

“A humor mankó. Ha a legnehezebb pillanatokban a hónunk alá vesszük, segít kiegyenesedni. Feloldoz, meggyógyít és kibékít. Az egyik legnagyobb emberi találmány a szerelem óta.” (D. Tóth Kriszta)

Hirdetés
Előző sztori

Egy kis bemutatót tart a tél advent első vasárnapján Pécsen

Következő sztori

Hogyan lehet pecázni a vírus idején? Lehet hódolni ennek a szenvedélynek?

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Live Pécs rádió
Rádió 1