Címlap Közélet Furán viselke...

Furán viselkedő jelzőlámpákra hívták fel a figyelmet a Szigeti út – Tüzér utca sarkán

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egyik olvasónk jelzése szerint pénteken este egyszerre mutatott zöld, vagyis szabad haladás jelzést a Szigeti út nyugati jelzőlámpája (az egyenesen haladó sávban), és a Tüzér utca felőli déli jelzőlámpa, a balra, vagyis a Szigeti útra kanyarodó sávban. Emiatt tegnap este majdnem baleset is lett, a két autó hajszálhíján tudta csak elkerülni egymást – és mindketten zöldön mentek át.

Olvasónk – személyi adatai magadása mellett – telefonon jelezte az anomáliát a Biokom felé, ahol azt ígérte a központos, továbbítja a bejelentést az illetékesek felé.

A férfi később visszament a helyszínre, akkor azonban már rendben működtek a lámpák. Így azt gyanítja, hogy vagy az esti átállás program-változása okozhatott pillanatnyi zavart a lámpákban – és ő pont azt „kapta el”, de elképzelhetőnek tartotta azt is, hogy a cég azonnal intézkedett az ügyben. Mindenesetre értesítette lapunkat az esetről, mert érdemes különösen körültekintően és óvatosan közlekedni abban a kereszteződésben.

Lapunk felvette a kapcslatot a BIOKOM-mal, telefonon és emailben is, amint válaszolnak, megírjuk!

Kérjük olvasóinkat, hogyha különös anomáliákat tapasztalnak a városi közlekedés során, vagy akár csak konkrétan a Szigeti út - Tüzér utcai kereszteződés környékén, azt írják meg nekünk.

Pénteken számoltunk be arról – szintén olvasói jelzés alapján -, hogy a kerékpárosok tartanak kicsit a Szigeti úti „tavacskától”, amely éppen a biciklisávban alakult ki egy zápor után.