Gyűjtsünk kutyaeledelt egy kis közös sétával!

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Adománygyűjtő Kutyasétára invitálja az állatbarátokat Pécs belvárosában a Kis Mancsok, Nagy Szívek Állatvédő Egyesület és a Glasgow Pub&Café július 26-án, vasárnap.

A siklósi egyesület és a pécsi pub kapcsolata nem újkeletű. Utóbbi a kassza mellett elhelyezett perselyben gyűjtött pénzt az állatmentőknek, sőt, ha a vendégek fogyasztottak az egyik fajta whiskyből (a Scallywag – amelynek jelentése mihaszna – palackján egy Fox Terrier látható), minden egyes ízletes pohárka 100 forint adományt jelentett.

– Miután az állatok, főleg a kutyák közel állnak a szívünkhöz, folyamatosan gondolkodtunk azon, miként lehetne még támogatást nyújtani az egyesületnek, s közösen találtuk ki az Adománygyűjtő Kutyasétát – fogalmazott a Pécs Aktuálnak Bálint Dénes, a Glasgow Pub&Café tulajdonosa. – A résztvevőknek hozniuk kell legalább három kiló kutyatápot, amit megkap az egyesület, hogy aztán a pubtól indulva a térképen egy skót terriert ábrázoló utat bejárva ismét nálunk találkozzanak. Garantáltan nagy élmény lesz ez mindenkinek, lehet jönni egyedül, barátokkal, családdal, s még az sem feltétel, hogy kutyát hozzon a sétára jelentkező!

Induláskor minden résztvevő kap egy limonádét a Glasgow Pub jóvoltából, majd azok, akik teljesítették a sétát, ajándékban részesülnek, valamint féláron vásárolhatnak meg bizonyos termékeket.

Az Adománygyűjtő Kutyasétára július 26-án, vasárnap 9–16 óra között kerül sor. A séta időtartama körülbelül egy óra. Minden résztvevőt szeretettel várnak – a három kiló kutyatáppal – a pécsi Glasgow Pub&Café előtt!

További részletek: https://www.facebook.com/events/969001773532926/

Hirdetés
Előző sztori

A pára- és ködfoltok hamar feloszlanak

Következő sztori

Szeptembertől minden diák ingyenesen kaphatja meg a tankönyveket

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Live Pécs rádió
Rádió 1