Címlap Közélet Hamarosan kid...

Hamarosan kiderül, hogy mi lesz Pécs új szlogenje

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A pécsiek dönthetnek a város szlogenjéről – írta közleményében a pécsi városháza. Ez pedig azt jelenti, hogy online szavazás indul, mi lehet a leghangzatosabb jelmondat, amit Péccsel illethetünk a jövőben. Mutatjuk a három lehetséges verziót:

· Pécs – A megnyerő város

· Pécs – Évezredek pezsgése

· Pécs: mediterrán szerelem

És hogyan lett ez a három?

A pécsiek javaslatai közül szakmai zsűri választotta ki a legjobb hármat. Most pedig ezek közül maguk a pécsiek hirdethetnek győztest – írták.

Szavazni a város honlapján lehet május 18-ig

A pécsi önkormányzat még februárban hirdetett szlogenpályázatot. A pályázóktól olyan szlogenjavaslatokat vártak, amelyek egyedi módon tükrözik Pécs különleges értékeit, legyen szó természeti kincsekről, épített környezetről, kulturális örökségről, vagy éppen egyedi hangulatról.

58 közül választották ki ezt a hármat

A közleményben azt írják, hogy a felhívás annyira megmozgatta a pécsieket, hogy az egyhónapos pályázat során 58 szlogenjavaslat érkezett. A legtöbb javaslat a pécsi lakosokat és a turistákat célozta meg, de akadt olyan pályázó is, aki inkább a befektetőkre fókuszált szlogenötletével – írják. Ez utóbbi egyébként tényleg nem rossz ötlet.

Győzzön a legjobb!

A név nélküli szavazást a pecs.hu oldalon ITT ÉRHETIK EL az érdeklődők.

Arra is felhívták a figyelmet, hogy csak a pécsiek voksolhatnak város jelmondatáról, és minden pécsi csak egy szavazatot adhat le.

Az online szavazás május 18-án 12 óráig tart.