/

Hihetetlen összefogás Pécsen: megmenekültek a Mancs Ranch állatai!

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Kezdés
/

Csütörtök délután írta meg elsőként és egyedül a Pécs Aktuál, hogy a pécsi Mancs Ranch állatsimogató óriási bajban van. Felhívásunkra soha nem látott összefogás kovácsolódott Pécsen, a felajánlásokból több mint két hónapra elegendő ételre való gyűlt össze a megmentett állatkáknak.

Fejes Rózsa, a Mancs Ranch – az Állati Suli Alapítvány gazdája napok óta csak fél adaggal etette állatait. Lapunknak azt nyilatkozta, hogy nem tudja, meddig bírja még, mert látogatók nélkül hatalmas veszélybe sodródott a rancs 40 befogadott és megmentett állatkája. A járvány miatt ugyanis ők is bezártak, így azonban bevételük sem maradt.

– A barátaim, ismerőseim – látva a vészesen fogyó készleteinket – egyre kérdezgették, hogy miért nem kérek segítséget. De én sosem kértem senkitől, egész életemben mindig, mindent egyedül kellett megoldanom. Ráadásul pont most hogyan kérhetnék bárkitől, amikor az emberek elvesztik a munkájukat, és alig van pénzük. Erre jöttetek ti, és csoda történt – fogalmazott Rózsa.

Csütörtöki felhívásunkra hihetetlen erejű összefogás kovácsolódott Pécsen. Nemcsak pénzbeli adományok érkeztek az alapítvány számlájára, de többen ételt is felajánlottak a megmentett állatoknak. Sőt, voltak, akik személyesen vittek ki eledelt Rózsának.

– Tegnap óta több cég is jelentkezett nálunk, akik megmaradt húst, tésztát, és zöldséget ajánlottak fel. Voltak olyanok is, akik tegnap eljöttek a rancsra és hoztak tojást a koati mackóknak, és kekszet a kenguruknak. Ma délelőtt pedig egy olasz házaspár hozott nekünk adományt – meséli az alapítvány gazdája.

A pécsiek segítségével eddig olyan mértékű adomány gyűlt össze, mellyel több mint két hónapig megoldott a Mancs Ranch állatainak az élelmezése.

Ekkora összefogást még soha életemben nem tapasztaltam. Ennyi jót és segíteni akaró embert pedig soha nem láttam egyszerre, Csak annyit tudok mondani, hogy köszönöm!

Előző sztori

Egy kommentje miatt indított kampányt a Jobbik Hoppál Péter ellen

Következő sztori

Operatív törzs: 31 kórházba érkeznek védőeszközök

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1