Címlap Közélet Íme a bejelen...

Íme a bejelentés! Független polgármesterjelöltként indul Szentgyörgyváry Péter Pécsett

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Boldogságtól kicsattanva, már-már énekelve köszöntötte követőit Szentgyörgyváry Péter a hivatalos oldalán. A siklósi várkapitányként és a Vivat Bacchus aktív tagjaként ismert Szentgyörgyváry a héten jelentette be indulását a 2024-es önkormányzati választáson.

Első bejegyzésében beismerte, kicsit izgul ugyan, de fontos dolgot szeretne közölni.

„Egy fontos dolgot kell közölnöm, amit megígértem. Mégpedig azt ígértem, hogy elmondom, milyen színekben indulok 2024-ben, Pécsen az önkormányzati választáson.”

Ezután Pécs legújabb politikai szereplője, Szentgyörgyváry kezével dobpergést imitálva húzta az időt a drámai hatás elérése érdekében, majd kijelentette:

„FÜGGETLEN JELÖLTKÉNT FOGOK INDULNI!”

Ez pedig annyira biztos, hogy kétszer is elmondta, sőt. A második feliratnál már csupa pirossal is szedte, ha valakinek nem lenne egyértelmű. Ezután egy kacsintós, mosolygós képpel búcsúzva becsúszott a szlogenje is –

„független a pártoktól, nem független a pécsiektől”!Hogy mi lesz a siklósi várkapitány következő dobása, azt nem árulta el a videóban. Mindenesetre lassan vázolnia kell majd a programját is.

Aki szeretné követni, hogy mi lesz ebből az egészből, az ITT TEHETI MEG, ez ugyanis Szentgyörgyváry hivatalos oldala, és mint mondta, itt fogja közzétenni a terveit, vagy azt, hogy miért határozta el az indulását.