Kiszállt az MSZP Mellár mögül?

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nemrég olyan pletykák láttak napvilágot, amelyek szerint az MSZP kihátrált Mellár Tamás mögül, azaz nem támogatja a párbeszédes politikus előválasztási kampányát. Ezt erősítette az is, hogy bejelentette indulását az előválasztáson Bodnár Imre, Péterffy Attila pécsi polgármester főátvilágítója-ügyvédje, aki Mellár körzetében méretné meg magát a választók bizalmáért.

Dorosz Dávid, a Párbeszéd kampányfőnöke is megkapta a kérdést az ATV Egyenes beszéd című műsorában, hogy tényleg kifaroltak-e a szocialisták az általuk támogatott Mellár mögül. A politikus szerint azonban “Mellár Tamás mögött továbbra is ott van a szocialista párt hivatalos támogatása”, ugyanúgy, ahogy sok más szervezeté is.

Dorosz szerint Mellárnak van a legnagyobb esélye, hogy simán megverje a többi jelöltet. A helyi ügyekben “nem szeretne a sajtón keresztül semmilyen kommentet megereszteni”, úgy véli, az előválasztás bizonyítani fogja, hogy Mellár a legjobb és felkészültebb jelölt.

Előző sztori

Idős férfi garázdálkodott festékszóróval egy baranyai településen

Következő sztori

Csütörtökön túlnyomóan napos idő várható kevés gomolyfelhővel

Pécs Aktuál rádió
Best FM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1