Címlap Közélet Közösség HIHETETLEN! K...

HIHETETLEN! Két hete adták át, de már elloptak négy szerszámot a pécsi pumpapályáról

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

EGYSZERŰEN LEVÁGTÁK! – közölte egy bringás, aki kedden vette észre, hogy hiányzik pár szerszám Tüskésrétől.

A gyerekeknek épült pécsi pumpapálya mellett álló szerszámos oszlopról vitték el azokat a kellékeket, amelyek a kerékpárok javításához szükségesek. Hahó, emberek! Nincs két hete, hogy hivatalosan is átadták ezt a területet!

Nem értik a gyerekek, de a szülők sem jutnak szóhoz

A pumpapálya napi több tucat gyereket mozgat át. Pécs legújabb attrakciója ez, ahol suli után kicsik és nagyok együtt sportolnak. Most viszont pár száz (talán ezer) forintos eszközök hiánya miatt a gyerekeknek haza kell menniük, ha valami elromlik a kecajon.

– Egyszerűen nem értjük, hogy vetemedhet valaki erre? Pár száz forintos, de annál fontosabb eszközök lógtak itt azért, hogyha egy kerékpáron meglazul valami, gyorsan és helyben lehessen javítani – részletezi egy anyuka.

Sokan használják a pályát

A gyerekek és szülők is imádják

Bizonyára pótolják majd, jól jönne egy kamera is

A pumpapálya városi tulajdonban van, a területet a Biokom emberei tartják rendben. A szerszámok eltűnését jeleztük a cég és a város felé is. Bízunk benne, hogy hamarosan újra teljes lesz a készlet és egy köztéri kamera is felkerül, ami őrzi majd a rendet.

A bejegyzés: