Címlap Szórakozás Különleges bu...

Különleges buli hozza Pécsre Tom Cruise-t vagy Travoltát

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Különleges filmvetítéssel egybekötött parti várja a mozirajongókat a Káptalan kertben szeptember 9-én, pénteken este hét órától: a Paramount nyári mozija klasszikus filmeket vetítve kínál szabadtéri kikapcsolódást. A filmnézéssel egybekötött buli előtt a közönség döntheti el, hogy melyik évtized emlékezetes filmalkotását szeretné megtekinteni, hogy utána a korszak slágereire bulizzon.

Tom Cruise vagy Travolta?

A mozizni vágyók dönthettek arról, hogy Tom Cruise főszereplésével készült Top Gun kerüljön nagyvászonra a ’80-as évek zenéivel karöltve, vagy Quentin Tarantino ’90-es évekbeli, sztárparádéval megtűzdelt kultuszfilmjét, a Ponyvaregényt néznék meg inkább a korszak slágereivel egybekötött buli előtt. Aki viszont él-hal a 2000-es évek dalaiért, a Feketék fehéren című vígjáték mellett voksolhat. Akik nem akarnak lemaradni egy fergeteges buliról, számukra érdemes lehet ellátogatni Pécsre, ugyanis a vetítés után a résztvevők a kiválasztott film megjelenési évtizedének slágereire mulathatnak egy nagyot.

A résztvevők a mozizáson és a zenés-táncos eseményen túl egy szelfigépen örökíthetik kedvenc pillanataikat, valamint a Paramount márka filmes ereklyéiből is hazavihetnek.

Voksolni ITT LEHET, az esemény oldala pedig ITT.