Címlap Közélet Megnyílt Bara...

Megnyílt Baranya első PostaPontja

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Megnyílt Baksán Baranya vármegye első PostaPontja. Az önkormányzat épületében kialakított ügyfélszolgálati helyiséget Nagy Csaba országgyűlési képviselő, Őri László vármegyei elnök és Dukai Miklós önkormányzatokért felelős államtitkár adta át hétfőn.

Az államtitkár szerint fontos, hogy a legkisebb településen élők is hozzáférjenek az alapvető közszolgáltatásokhoz. Mint fogalmazott, Baksa jó példája annak, hogy ezek a fejlesztések a kormány és a települések összefogásával megvalósíthatók.

Nagy Csaba, a térség országgyűlési képviselője emlékeztetett rá, hogy a Posta önkormányzati épületbe történő újranyitásával Tóth Gábor polgármester helyieknek tett ígéretének tett eleget.

Őri László vármegyei elnök hangsúlyozta, Baksa jó példa arra Baranyában, hogyan kell a fejlesztési lehetőségekkel gazdálkodni. Ennek eredményeként az orvosi rendelőt és a családi napközit korszerűsítették az elmúlt években megyei fejlesztési forrásból, jelenleg pedig a Kultúrház energetikai korszerűsítése zajlik.