Amália

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Online szexre álltak át a pécsi prostik

/
Kezdés
Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Maszk, fertőtlenítő, gumikesztyű, szájvíz – igy védekeznek a járvány időszakában a pécsi prostituáltak, de nagyon sokan közülük a netre "költöztek" és online árulják a szolgáltatást.

Hirdetés

A szexuális szolgáltatások piaca is összeomlott Pécsen, legalábbis ez derül ki rögtönzött közvélemény kutatásunkból. Munka alig van, aki dolgozik, azok közül is sokan átálltak a telefonos, vagy a webkamerás szexre.

Amióta kitört a járvány és megkezdődött a kijárási korlátozás alig van vendég – panaszkodtak lapunknak a szexmunkások.

– Napi egy két vendég beesik, de korábban 6-7 vendégem volt. Még a törzsvendégek is elmaradtak – panaszkodott Móni, aki ezért telefonos szexel pótolja a bevétel kiesést.

Az árak feljebb is mentek, fél óra 15-20 egy óra 25-30 ezer forintba kerül átlagosan a városban.

– Nálam mindenkinek kötelező a kézfertőtlenítő, most már ez is ott áll a síkosító mellett az éjjeli szerényen, de van barátnőm, akinél a maszk és a gumikesztyű is kell – mondta Zsuzsa, aki szerint a többség magától is maszkban vág neki az aktusnak. Sőt még olyan is volt, aki le sem akart vetkőzni, csak a sliccét húzza le, de

volt már olyan vendég is, aki vegyvédelmi overálban akart szexelni.

A piac egyébként is túltelített, az egyik ilyen országos weboldalon 70 pécsi prostituált hirdet, közülük több férfi és transzvesztita is van.

– Én két hónapja csak online, webkamerán keresztül dolgozom. A törzsvendégeim egy része esténként ‘meglátogat’, miközben a feleségük alszik a másik szobában

– mondta Fanni, aki alig veszített a pénzéből a járvány előtti helyzethez képest, igaz, neki többnyire állandó partnerei voltak.

Többen úgy vélik, hogy nem rajtuk múlik a vírus terjedése. Alapvető és kötelező ugyanis az aktus előtti fürdés és az alkoholos szájvíz használata – magyarázták nekünk. Most már fel sem kell erre hívni a kuncsaftok figyelmét, hanem maguktól startolnak a fürdőszobába az érkezés után percekkel – tették hozzá.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Szivárványos táskát árul a magyar IKEA is

Következő sztori

A rendőrség elektronikusan is csekkolhatja, hogy betartjuk-e a hatósági karantént

Legutóbbiak innen: Közélet

bool(false)