Pécsi strandhelyzet a hétvégén

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A hőségriadót vasárnapig meghosszabbították, sokan fürdőzve hűtenék magukat, ám most a lehetőségek beszűkültek Pécsett, igaz csak pár napra!

A Pollack Strand medenceterét még csütörtökön bezárták, technikai probléma miatt. Nagy valószínűséggel nem volt elég erős az a vegyszer, amit a strand üzemeltetői használtak a szűrőberendezésben, erről ITT írtunk bővebben.

Korábban a hétvégén már szerettek volna újranyitni, ám ez meghiúsult, pénteken a Pollack Strand közösségi oldalán számolt be róla, hogy várhatóan leghamarabb hétfőn délután 1 órakor nyithatnak újra, ami a friss eredményektől függ.

A Pécsi Hullámfürdő pedig amiatt kapott hideget-meleget nem régiben, mert a kötelező karbantartás miatt a belső medencék zárva vannak egészen augusztus 9-ig, hogy miért most vannak ezek a munkálatok azzal ITT foglalkoztunk.

Így július 31-én, szombaton valamint augusztus 1-jén vasárnap is, azok, akik Pécsen szeretnének fürdőzni a Hullámfürdőt kereshetik fel, ahol a két kültéri medence, a megújult gyermekjátszótér és a szauna is zavartalanul üzemel.

Kiemelt képünk illusztráció.

Előző sztori

Na tessék: küszöbön a negyedik hullám!

Következő sztori

Nem nyaralnak a navosok! Ellenőriznek!

Pécs Aktuál rádió
Best FM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1