Tanári fizetést ígérnek cafetériával a baranyai iskolaőröknek

/
Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Véletlen derült ki, hogy garantálják a havi bruttó 220 ezret, és még egyszer ennyi extra juttatást is évente. Korán lőtték fel ugyanis a hirdetést a rendőrök. 

Elsőként vette észre ezt a hirdetést a Magyar Hang. Baranyába keresnek iskolaőröket, de nem is akármilyen feltételekkel és juttatásokkal annak ellenére, hogy a vonatkozó törvénymódosítás még nem is hatályos.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság egy Facebookon terjedő toborzóplakátja jutott el a laphoz, amelynek valódiságát megerősítette a főkapitányság. Igaz, az csak “tévedésből került ki idejekorán a közösségi portálra” – közölték a rendőrök.

A plakáton szereplő internetes link a rendőrség hivatalos oldalára mutat, amelyen jelenleg az szerepel, hogy „Feltöltés alatt”. Ezen kívül egy telefonszámot is megadtak, amelyet a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságon vesznek fel. Itt információval is szolgálnak azoknak, akik az iskolaőrségről érdeklődnek, és e-mailben küldenek jelentkezési lapot – számol be a lap.

Bruttó 220 ezres havi bér, plusz cafetéria

Az iskolaőri munka feltétele a toborzóplakát szerint minimum középfokú végzettség – ez lehet középiskolai, szakiskolai vagy szakmunkás. Feltétel továbbá az egészségi, fizikai, pszichikai alkalmasság, az életkort pedig 65 évben maximalizálták.

A rendvédelmi vagy rendészeti képzettség viszont előnyt jelent, akárcsak a nevelői-oktatói tapasztalat.

Mint a plakáton szerepel,

„a felvételt nyert jelentkezők augusztus 3-tól a megyei rendőr-főkapitányság objektumában komplex felkészítést kapnak a munkakörrel járó kötelezettségek teljesítésére”.

A tanfolyam augusztus 30-ig tart, és heti 40 órás képzést jelent.

Előző sztori

Lőttek a pécsi klubéletnek idén nyáron?

Következő sztori

Méhbetegség miatt azonnali zárlat van érvényben Pécsen

Pécs Aktuál rádió
PécsFM rádió
I Love Pécs rádió
Rádió 1