Jusztina

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Autósok figyelem, káosz lehet a csütörtöki, belvárosi közlekedésben!

A Rákóczi úton már napok óta nem működtek a forgalomirányító lámpák, a helyzetet pedig csütörtökön fokozzák a Siklósi úti felüljárón végzett munkálatok.

Közel egy hete nem működnek a forgalomirányító lámpák a Rákóczi úton, valamint a Bajcsy-Zsilinszky és a Jókai utca kereszteződésénél. Az Árkád előtt komoly problémákat okoz az áramkimaradás, amit nem fog segíteni a csütörtökön végzett munka sem, a felüljárón.

Pécsett az 58-as főút Siklósi úti felüljáróján (az Árpád-hídon) ugyanis garanciális javításokat végeznek a szakemberek augusztus 27-én, csütörtökön 9 órától. Amennyiben szükséges, a javítási munkák másnap, augusztus 28-án, pénteken délelőtt is zajlanak majd. A munkálatok idejére forgalomkorlátozásra kell számítania a közlekedőknek.

Hirdetés

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon

Hirdetés

Előző sztori

Szigorúan kötelező lesz a maszk viselése a PTE-n!

Következő sztori

Lesodródott egy autó a 6-osról Szentlőrincnél

Legutóbbiak innen: Közlekedés

bool(false)