Címlap Baleset Fiatal bicikl...

Fiatal biciklist ütöttek el Pellérden, szemtanúkat keres a rendőrség

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Pécsi Rendőrkapitányság nyomozást folytat közúti baleset gondatlan okozása miatt. Egy fiatal lány június 29-én 16 óra 30 perc és 18 óra között kerékpárral közlekedett Pellérden, a Dózsa György utcában. A Vasút utca kereszteződésénél a biciklis a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen, a kerékpárt tolva akart átkelni az úttest túloldalára, amely során egy balról érkező autós megállt, hogy átengedje az úton.

A lány ezután a Dózsa György utca melletti járdán kívánta folytatni útját, azonban az úttest túloldalához érve – még az úton – felült a kerékpárra. Ekkor egy ismeretlen gépkocsi érintőlegesen nekiütközött a bicikli hátsó kerekének, amelynek következtében a lány elesett. Az ismeretlen autós megállás nélkül elhagyta a helyszínt.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki szemtanúja volt a fenti balesetnek, vagy érdemleges információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8-16; p: 8-13) a Pécsi Rendőrkapitányságon.