Címlap Hírek Amíg kórházba...

Amíg kórházba szállították az édesanyát, addig a mentők babusgatták és bepelenkázták az gyerekeket

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egyedül volt otthon három kisgyermekével az a nyugat-dunántúli édesanya, aki múlt héten kérte a mentők segítségét, mert este hirtelen rosszul lett - írták a mentők a közösségi oldalukon. 


A mentésirányító riasztotta a legközelebbi mentőegységet és egy távolabbi esetkocsit, amik percek alatt helyszínre is értek.

A szakemberek megvizsgálták és ellátták az asszonyt, ám további vizsgálatok céljából szükséges volt kórházba szállítani. Azonban a beteg hosszas győzködés ellenére sem akart a mentőkkel tartani, mondván:

“Nincs, aki vigyázzon a kicsikre!”

Az aggódó mentősök ekkor a mentésirányítás segítségét kérték, ahonnan rögtön értesítették a másik faluban élő rokonságot. A családtagok el is indultak, hogy gondoskodjanak a gyermekek felügyeletéről, a beteggel már nem várhattak tovább.

Megvacsoráztatták és megfürdették a gyerekeket

Amíg az esetkocsi kórházba szállította a stabil állapotú, 35 év körüli édesanyát, a helyszínen maradó mentőegység rutinos életmentői megvigasztalták a riadt kisgyermekeket és befejezték a vacsoráztatást. A mentők még a fürdetést is megkezdték, amit végül a segítőkész rokonok folytattak!

A mentésben résztvevőknek gratulálunk!

(Kiemelt képünk illusztráció!)