Klára

Pécs Aktuál fiók

Jelentkezzen be Pécs Aktuál fiókjába, vagy hozzon lére felhasználói fiókot oldalunkon.

Regisztráció

Pécs Aktuál hírlevél

Iratkozzon fel a Pécs Aktuál hirlevelére. Összegyűjtjük Önnek a legaktuálisabb történéseket, a legérdekesebb közéleti cikkeket és elküldjük e-mail címére.

Hirdetés

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Újra fizetni kell a parkolásért csütörtöktől Pécsen!

/

Hirdetés

Mint ismert, a kormány április 6-ától eltörölte a magyarországi közterületeken a fizetős parkolást. Ez a szabályozás július elsején éjfélkor érvényét veszti.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a kormány döntése értelmében július 2-a, csütörtöktől Pécsett újra visszaáll a fizetős parkolási rend, azaz a város fizetős zónáiban autóval csak érvényes parkolójeggyel vagy bérlettel lehet várakozni.

A pécsi városvezetés közleményében hangsúlyozta, hogy a választási kampány során tett vállalásának megfelelően az önkormányzat felülvizsgálta a kedvezményes parkolóbérletek és behajtási engedélyek rendszerét. Az új struktúra elkészült, de a koronavírus járvány miatt annak társadalmi egyeztetésére nem volt lehetőség, bevezetését ezért az önkormányzat 2021. elejére halasztja – írják.

Hangsúlyozzák, hogy 2020. második félévében a Biokom NKft. ugyanazon szempontok alapján, ugyanolyan feltételekkel adja ki a féléves parkolási bérleteket és engedélyeket, mint az első félévben. Ezeket a dokumentumokat ugyanúgy kell igényelni, mint 2020. első félévére.

Megosztás itt: facebook
Ajánlom a Facebookon
Előző sztori

Itt a nagy fagyiteszt 1.0! Végignyaltuk a belvárost

Következő sztori

A magyarok kevesebb mint 1%-a volt csak koronavírusos

Legutóbbiak innen: Közélet

bool(false)