Címlap Közlekedés Figyelem: meg...

Figyelem: megint feltúrják a forgalmas Bálicsi utat, a buszok sem közlekednek majd!

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Megint lezárják a forgalmas Bálicsi utat: július 11-én, hétfőn reggel 8:30-tól gázvezeték-javításba kezdenek az E.ON szakemberei a Bálicsi úton. A munkálatok elvégzése sajnos nem valósítható meg egy rövid szakasz – a Bálicsi út 51/A-53. – teljes lezárása nélkül, emiatt a Bálicsi út ezen szakasza átmenetileg mindkét irányból zsákutca lesz, előreláthatóan július 20-ig!

A Bálicsi út 51/A-53 és a páros oldali, 64. számú ingatlanok esetében a munkálatok néhány órás gázszünettel járnak, erről az érintetteket az E.ON már közvetlenül is értesítette.

A munkálatok a menetrend szerinti autóbusz-közlekedést is érintik. Mivel az autóbuszok számára ezen a szakaszon terelőút nem jelölhető ki, ezért az érintett 36, 46 és 47-es jelzésű járatok a lezárás ideje alatt nem érintik a Krisztián, Bálics és Bálicstető elnevezésű megállókat. A lezárás ideje alatt az autóbuszok a Főpályaudvarról 5 perccel később (kivéve a 22:50-kor induló járat) indulnak és vissza irányba az Angster József utcai, Belváros irányú megállóból már a menetrend szerinti időpontban közlekednek tovább a Főpályaudvarra.

A munkálatok elvégzését követően az E.ON gondoskodik a felbontott burkolat helyreállításáról, a környezet rendezéséről az eredeti állapotnak megfelelően. Július 21-től újra az eredeti forgalmi rend lesz érvényben az útszakaszon.