Címlap Közlekedés Ismét pótlóbu...
Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Budapest—Pusztaszabolcs—Pécs vonalon augusztus 9-től 26-ig módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok pályakarbantartás miatt.

A Mávinform tájékoztatása szerint a Mecsek InterCity-k helyett Pincehely és Dombóvár, az S40-es vonatok helyett Keszőhidegkút-Gyönk és Dombóvár között pótlóbuszok közlekednek. A Mecsek IC-k a Keleti pályaudvarról a megszokotthoz képest fél órával korábban indulnak és Pécs felől a Keleti pályaudvarra is fél órával később érkeznek meg.

Mecsek InterCity

  • A Keleti pályaudvarról Pécsre tartó Mecsek InterCity vonatok a Keleti pályaudvarról fél órával korábban, óra 23-kor indulnak, Pincehelyig módosított menetrend szerint korábban, Dombóvár és Pécs között eredeti menetrend szerint közlekednek. Pincehely és Dombóvár között pótlóbusszal kell utazni.
  • A Pécsről Budapestre tartó Mecsek IC-k Pécs és Dombóvár között az eredeti menetrend szerint, Pincehely és a Keleti pályaudvar között később közlekednek, Dombóvár és Pincehely között pótlóbusszal kell utazni. A Keleti pályaudvarra később óra 34-kor érkeznek meg az eredeti menetrendhez képest.