Címlap Baleset Jeges út miat...

Jeges út miatt csúszhatott egymásba több autó – MINDKÉT felüljárón baleset volt!

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Több egymásba csúszott autó blokkolta a forgalmat egy ideig az uránvárosi felüljárón szerda reggel, fél 9 körül, és a Siklósi útin is volt baleset ezzel egy időben.

Fotó: Pécs Aktuál
A Siklósi úti felüljárón csúszott meg, és hajtott szalagkorlátnak egy autó / Fotó: Pécs Aktuál
Fotó: Pécs Aktuál

Az uránvárosi felüljárón többen csúsztak egymásba.

Úgy tudjuk, a jeges út miatt ütközhettek össze, és a Siklósi felüljárón is a jeges út miatt csúszott meg az autós,

a baleset után sózták is az utat.

Komoly személyi sérülés nem történt egyik esetben sem.

A rendőrség helyszínel jelenleg, de közlekedni lehet mindkét felüljárón. A Siklósi útin viszont nehezebben lehet átjutni a keresztbe fordult autó miatt, amit hamarosan trélerrel szállítanak el.

Két baleset is történt Kozármislenynél

Kedden reggel árokba hajtott, és a tetejére borult egy személyautó az 57-es főút 31-es kilométere közelében, Kozármisleny térségében, a magyarsarlósi elágazás felé vezető szakaszon. A pécsi hivatásos tűzoltók egy embert emeltek ki az autóból, és átadták őt a mentőknek. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki.

Nem sokkal később összeütközött három személyautó az 5711-es úton, Kozármisleny térségében. A balesethez a pécsi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket. A mentők is a helyszínen vannak. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.