Címlap Közlekedés Vonattal Pécs...

Vonattal Pécsről Lellére? A leggyorsabb út 2 óra 43 perc, de van 5 órás is

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Bár Pécsről Fonyódra a legjobb esetben 2 óra 22 perc alatt leérhetünk vonattal, ha egy kicsit messzebb mennénk a déli parton, 3-4 órás menetidővel kell számolnunk. Körülbelül 3000 forintba kerül egy odaút Balatonlellére.

Hétvégén Pécsről Balatonra 1,5 óránként indul vonat

Ami nem is olyan rossz. Viszont nagyon nem mindegy, melyiket érjük el. Mert van, amelyik budapesti vagy épp székesfehérvári kerülővel jut el Balatonlellére. Így egy út lehet 159 km és 366 km is. Nem árt figyelni felszállásnál!

Ez egy szombati Pécs-Balatonlelle menetrend

A 366 kilométeres táv: Pécs-Budapest-Balatonlelle

Íme, részletesen az odaút menetrendje, KLIKK IDE!

De nézzük, hogyan juthatunk vissza egy csobbanást követően Pécsre!

Itt egy kicsit izgalmasabb menetrendet találtunk. Mert még éjszakázhatunk is a vonaton. Ha viszont nagyon gyorsan haza szeretnénk érni, akkor 2 óra 41 perccel kell számolnunk.

Ha fiatal lennék, tuti bevállalnám a bulijáratot, ami diszkó előtt elindul Pécsről és reggelre haza is ér

Íme, részletesen a visszaút menetrendje, KATT IDE!

FONTOS! Mielőtt útnak indultok, mindenképp nézzetek rá a menetrendre. Mert mi most a szombatit csemegéztük le Nektek! Illetve érdemes megnézni a Volánbusz járatait is, hiszen már az is nyári menetrend szerint közlekedik. Sokkal több indul Balatonra.

ÉRDEKESSÉG MÉG!

Az idei nyártól már Komlóról is eljuthatunk közvetlenül a Balatonra, igaz busszal. De az eddigieknél több autóbuszjárat közlekedik a Balatonhoz többek között Szegedről, Bajáról, Pécsről, Kaposvárról, Dombóvárról, Nagyatádról, Marcaliból, Oroszlányból és Tatabányáról.