Címlap Krimi 15 éves fiút ...

15 éves fiút keresnek a pécsi rendőrök

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 15 éves Kiss Dominik ügyében.

A fiú április 18-án a Fővárosi Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat 2. számú Befogadó Gyermekotthonából engedély nélkül távozott, tartózkodási helye azóta ismeretlen. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Kiss Dominik körülbelül 158 cm magas, normál testalkatú, szeme barna, haja rövid, fekete. Utolsó ismert ruházata: sötét színű szabadidő nadrág és felső, sötét színű mellény.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható fiút felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik – akár névtelensége megőrzése mellett – tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon.