Címlap Krimi BRÉKING! Eltű...

BRÉKING! Eltűnt egy 13 éves fiú Geresdlakról, este még lefeküdt aludni, reggelre már nem volt az ágyában

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

FRISSÍTVE: MEGTALÁLTÁK A KISFIÚT!
Drónokkal, kutyákkal és rengeteg önkéntessel keresnek egy 13 éves kisfiút, aki Geresdlakról tűnt el múlt éjszaka. A Pécs Aktuál elérte a település polgármesterét. Habjánecz Tibor elmondta: egy 6-7 éve a településen élő finn család kisebb, értelmileg sérült gyermekéről van szó.

Korábban írtuk:

„Annyit tudunk, hogy este 10-kor lefeküdt aludni, reggel 8-kor már nem volt az ágyában!”

– mondta a Pécs Aktuálnak Habjánecz Tibor. Geresdlak polgármestere szinte mindenkit mozgósított, hogy az eltűnt, 13 éves gyermeket megtalálják.

Drónokkal, kutyákkal és rengeteg önkéntessel keressük! – tette hozzá.

– A család borászkodással foglalkozik. Pár éve két pincét is vettek. A nagyobbik fiú a helyi általános iskolából most ballagott. A kisebb gyermekről nem sokan tudtak a faluban. Úgy tudjuk, bár 13 éves, 7-8 éves gyermek szintjén van – tette hozzá.

Szagot fogott a kutya a földúton

– A legfrissebb információnk, hogy az egyik földúton szagot fogott a kutya, így most itt keresik a gyermeket – tette hozzá Habjánecz Tibor.

FRISSÍTVE (15.40):

A rendőrség tájékoztatása szerint a 13 éves finn állampolgárságú fiú – a neve Kasurinen Alex Jian Maximilian – július 7-én este engedély nélkül távozott a geresdlaki otthonából, azóta nem adott életjelet magáról, tartózkodási helye ismeretlen. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A fiú körülbelül 140 cm magas, vékony testalkatú, haja fekete, vállig érő. Utolsó ismert ruházata: sárga póló, piros rövidnadrág, piros-fekete cipő. A fiú nem beszél magyarul.

Ahogy új információval rendelkezünk, frissítjük cikkünket!